Näyttötakit tulee | Ritva Falla

Näyttötakit tulee

Takki on nyt uusi näyttöasuste ja näyttävä sen pitääkin olla, joten unohda tavallisennäköiset palttoot kun seuraavan kerran ostat takkia.

Laukut ja kengät ovat jo pitkään ollut persoonallisuuden jatke tai elintason merkki.

Brändilaukkujen ja – kenkien sijaan nyt somessa hehkutetaan takkien perään. Maailmalla takista on tullut uusi näyttövaate ja nyt saman ilmiön olen huomannut täällä meilläkin. Ja olen ehdottomasti samaa mieltä ja iloinen!! Ja takkien suunnittelijana olen tietenkin innoissani…Olen paasannut asiakkaillenikin, että takin pitää olla näyttävä, vähän erilainen tai jotenkin jännittävä.

Takki on suunnittelijalle haaste. Iso kasa kangasta pitää saada taipumaan tyylikkääksi tai näyttäväksi takiksi. Suomen ilmastossahan takkia ja takkimaisia vaatteita tarvitaan kesät talvet eli se on myös tarpeellinen käyttövaate ja asiakkaalle myös kallis ostos. Joten näyttävyyden lisäksi sen on oltava vettähylkivä, talvella lämmin, vesipestävä ja kestää laadukkaana vuosia… tyyliin mieluummin äidiltä tyttärelle.

Takki on upea näyttövaate, joka peittää mutta paljastaa kantajan persoonasta paljon. Se voi olla värikäs, musta tai beige, kuosillinen tai klassinen. Se voi olla malliltaan parka, trenssi tai minkä tyylinen tahansa…. ja nyt se saa olla NÄYTTÄVÄ ja tietenkin mieluummin kotimaassa ostettu.

 

 

Share this post