Sinisiä hetkiä | Ritva Falla

Sinisiä hetkiä

sinisiä hetkiä

Viime syksyn Lontoon matkalla tummansinistä alkoi näkyä siellä täällä eri vaatemallistoissa.

Libertyn tavaratalossa Sophie Hulmen tummansininen laukku todella kolahti tajuntaani. No… ajattelin järkevänä naisena miettiä yön yli ja olihan se kypsynyt yön aikana. Aamulla hyppäsin taksiin ja viivana riensin tavarataloon ostamaan veskaa. Se olikin ollut viimeinen kappale ja eilen myyty ja kaikki muutkin tummansiniset laukut eri brändeistä oli loppuunmyyty!!!

Omassa mallistossani tummansinistä on ollut tarjolla jo parin sesongin ajan, mutta aina se ”pomminvarma” musta on vienyt voiton, vaikka mielestäni skandinaaviseen ihonväriin sopii tummansininen paremmin kuin musta. Musta saa meidät näyttämään värittömältä.

Nyt kuitenkin uskon että perusvärinä tummansininen kirii mustan ohi jo tänä kesänä ja jatkaa voittokulkuaan tulevissa kesä- ja talvisesongeissa.

Huipputrendikästä tänä kesänä ovat kaikki sinisen eri sävyt vaalean lemminkin sinisen, koboltinsinisen ja musteen sinisen väliltä joko yhdistettynä keskenään tai valkoisen ja latte beigen kanssa. Latte beige onkin se toinen väri, josta olen täpinöissäni sinisten lisäksi.

Share this post